top of page

Om oss

I över 15 år har HB Tickets AB sålt biljetter och paket. Vårt mål är att ge våra kunder en oförglömlig upplevelse, oavsett om det är på ditt favoritidrottslagsevenemang eller din favoritartists konsert så gör vi allt. Med vår mångåriga expertis är vi ett stort pålitligt biljettföretag när det gäller att få de bästa platserna vid populära och slutsålda evenemang från sport och konserter till teater och opera. 

Vi begränsar oss inte till Euro-evenemang eftersom vi är specialiserade på att tillhandahålla paket för sport- och musikevenemang över hela världen. Vi har de senaste 15 åren varit på alla stora sportevenemang: fotbolls-VM, OS, Franska öppna, Super Bowl och mer. Med en mångsidig personal, kunnig på flera språk, betjänar vi kunder över hela världen.

 

På vårt företag gör vi inte en försäljning utan ett ovärderligt minne och därför strävar vi efter det bästa. Vi har förbundit oss till en certifierad säker marknadsplats för alla våra biljettköp, med dedikerad kundservice och en 100 % pengarna tillbaka-garanti.

bottom of page